• sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg

E12 Bed and Breakfast Krageslottet

Vores B&B "Krageslottet" ligger langt ude i på landet, der hvor kragerne vender. Det er et lille gammelt landsted som ligger alene ned af en lang grusvej med meget lidt trafik. Det er indbegrebet af natur, ro og hygge.

Lejligheden ligger på første sal med terrasse og med egen indgang.

Lejligheden er smagsfuldt og hyggeligt indrettet med bla. køkken til lettere madlavning - der er ovn, opvaskermaskine og kaffemaskine med integreret kværn og gratis kaffe.

Der er 32 tommer fladskærm med 15 kanaler samt transistorradio. Der er gratis WIFI.

Ligeledes er der eget badeværelse som er nyt og rent med hvide fliser, brusekabine og sanitet. Der er håndklæder, sæbe og morgenkåber.

Der kan evt. efter aftale serveres morgenmad eller man kan købe morgenmadskurv med fortrinsvis lokale råvarer (æg, marmelade og brød ect.) til egen tilberedning i lejligheden.

Venlige hunde er velkomne på "Krageslottet" mod betaling á 50 kr. døgnet. Der stilles hundeseng til rådighed med velkomstgodbidder. Der 15 min gang til en stor indhegnet hundeskov. Hund kan evt. passes efter aftale i kortere periode.

Der er gode muligheder for vandreture ad stille naturstier som går gennem enge og over broer til bla. Gl Estrup Slot. Området er særligt beskyttet og har dermed en rig fauna og flora, med bla. isfugle og nattergale, samt vilde blomster og urter som er med til at give en særlig vandre- oplevelse.

Der er forbindelse til banestien som fører til bla. Auning og Allingåbro med mulighed for indkøb i diverse supermarkeder og butikker (Guldbager, Netto, SuperBrugsen og Kiwi ect.- Ca. 10 min på cykel eller gang 20 min). Bilafstande iflg. Kraks: Auning 5 min, Rygaard strand 15 min, Aarhus 36 min, Ebeltoft 35 min, Randers 26 min, Grenaa 35 min, Tirstrup Lufthavn 29 min, Togstation Mørke 12 min.

Betalingsform: Kontant eller Mobile Pay.

Åben: 1/1 - 31/12

Kontaktinformation og booking:
Klaus Schelander
Tårup Kærvej 5
8963 Auning 
Tel:+45 2146 2484
Mail: klausschelander@nielsen.mail.dk

Lejlighed: 1 / Pris pr. nat: 500 - 600 DKK

1. sal

Morgenmad: 70 DKK

We speak English

Wir sprechen deutsch


Eget toilet/bad

Middag efter aftale

Opholdsrum

TV

Køleskab

Vaskemaskine

Køkken

Kaffemaskine

Hund tilladt

Rygning ikke tilladt

WIFI

Adgang til have

Golf: 3 km.

Fiskemuligheder

Strand: 14 km.

Indkøb: 3 km.

Lufthavn: 29 km.

Tog: 12 km.

Powered by Søgaard & Co.

NET B&B Danmark · Åløkkevej 60 · 5800 Nyborg · Info@net-bb.dk