• sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg

F06 Toftholm, Sjølund

Velkommen til Toftholm

Toftholm ligger i smukke omgivelser med 2 km. til Skamlingsbanken, et af Danmarks højeste punkter. Fra restaurenten på toppen er der en smuk udsigt over Lillebælt. Vi kan varmt anbefale restaurantens køkken, det fås ikke bedre. Vi har gæster fra Norge, der kommer hvert år for at spise der, og bo hos os naturligvis. Der er åbent i sommermånederne.

På Toftholm har vi 4 dobbeltværelser. I det største er der også en køjeseng og børnesenge kan stilles op. Til vores værelser hører et velassorteret køkken, hvor man kan lave sin egen mad. Der er opholds stue med TV til vores gæster. Her er en stor og dejlig have, hvor man må opholde sig og hvor børnene kan lege, her er en grill og bålplads. Vi har hobby høns som børnene gerne må hjælpe med at samle æg fra.

Vi har 4 km. til en hyggelig og børnevenlig strand.

Vi bor kun 10 min. fra Christiansfeld, som også kaldes ”Brødremenighedens by”. Christiansfeld blev grundlagt i 1773. Byen blev planlagt og bygget til at repræsentere det protestantiske byideal og byens vigtigste bygninger var centrereret omkring en plads foran Brødremenighedens kirke. Christiansfeld er danmarks eneste "Herrenhutt" by, med en spændende arkitektur og specielle traditioner. Christiansfeld blev i 2015 udnævnt til Verdensarv af UNESCO´s verdensarvskomite. 

Vi bor ½ times kørsel til Haderslev og Kolding golfklubber. 15 min. til Kolding med det kendte "Koldinghus" og kunstmuseet "Trapholt". Er man blomsterelskende, bør man besøge den flotte "Geografiske Have". Vi har heller ikke langt til Legoland, Givskud Løvepark, Århus eller Odense, den dansk/tyske grænse, og Ribe Danmarks ældste by, med dens smukke gamle huse. Man kunne samtidig tage en tur til Manø eller Rømø.

Vi har haft "Bed and Breakfast" i 20 år, og kender kun til tilfredse gæster.

åbent 1/1 - 31/12 

Kontaktinformation og booking:

"Toftholm"
Birgit & Hans O. Skovrup
Kurkmarkvej 3, Grønninghoved
6093 Sjølund

Tel: +45 7557 4118 / +45 6133 3172
email: toftholm@profibermail.dk

4 dobbeltværelser
Pris pr. nat: 450 DKK
(børn under 12 år: 150 DKK)
Som enkeltværelse: 300 DKK
5% rabat v/ 1 uge

Morgenmad 50 DKK

We speak English

Wir sprechen deutsch


Eget / fælles toilet/bad

Opholdsrum

TV/radio

Køleskab

Adgang til vaskemaskine

Adgang til tekøkken

Kaffemaskine

Barneseng

Legeplads

Internetadgang

Adgang til have

Afstand til golfbane
15 km

Fiskemuligheder
4 km

Afstand til strand
4 km

Afstand til indkøb
1 km

Powered by Søgaard & Co.

NET B&B Danmark · Åløkkevej 60 · 5800 Nyborg · Info@net-bb.dk