• sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg

J34 Ferielejligheder - Vennelygaard

Lejlighed 1 - Hestestalden - 60 m2 lejlighed m/eget køkken, bad og toilet.
Ferieboligen er beliggende i Vennelygaard´s gamle hestestald, der nu er total renoveret med top isolering, nye vinduer og døre, vandskurede vægge og loftshvælvinger samt teglklinker med gulvvarme overalt. Boligen er på 60 m2, og består af et stort rum, et mindre rum med lille køkken, køleskab samt et dejligt toilet/badeværelse. Fra boligens 5 vinduer er der direkte udsigt over marker og hestefolde. Lejligheden er beregnet til 2 personer, der kan mod et mindre tillæg etableres 1-2 opredninger

Lejlighed 2 - Galleriet - Stor lejlighed - 220 m2
NewYorker stil - lejlighed m/eget køkken, bad og toilet. Ferieboligen er beliggende i Vennelygaard´s gamle kostald, der nu er total renoveret med top isolering, nye vinduer og døre, vandskurede vægge og teglklinker med gulvvarme overalt. På 1. sal er der plankegulv, bjælker og skråvægge. Boligen er på 220 m2, og består af 2 store værelser på hver 50 m2, begge med panoramaudsigt over hestefolde og skov, det ene med stor balkon. Stor køkken, spise- og opholdsstue, samt dejligt bad/toilet. Fra boligens 10 vinduer er der direkte udsigt over marker og hestefolde. Lejligheden er beregnet til 4 personer, der kan mod et mindre tillæg etableres 1-8 opredninger.

Vennelygaard er beliggende i Nordsjællands smukkeste natur, omgivet af Bastrup sø, moser, skove og et kuperet landskab. Gården ligger på en lille privat vej, hvor der er meget fredfyldt og et rigt dyreliv, således er det meget normalt at der går rådyr på gårdens arealer. Skønt gården ligger midt i den skønneste natur, er der kun 25 km til Rådhuspladsen, hvortil man kan komme på 25 minutter i bil, lige som der er busforbindelse hver time.

Af faciliteter i nærområdet kan nævnes, to 18 huls golfbaner, luksussvømmehaller i henholdsvis Farum og Værløse samt et udpræget sports- og kulturmiljø i området. Beliggenheden gør at der kun er 30 minutters kørsel til Vikingermuset i Roskilde og Roskilde Domkirke i vest, tilsvarende 15-45 minutters kørsel til slottene i Hillerød, Fredensborg og Helsingør, samt Louisiana kunstmuseum i nord. Hvad enten ønsket er et besøg i hovedstaden, med de oplevelsesmuligheder som dette giver, Kunstmuseer, Tivoli, Operaen, Det Kongelige Teater o.s.v., eller ønsket er en fredfyldt afslapning på cykel rundt i den smukke natur - så er Vennelygaard et godt udgangspunkt.

Priser 
LEJLIGHED 1 - 60m2: 600 kr. pr. døgn - 3.360 kr. pr. uge
LEJLIGHED 2 - 220 m2: 1.200 kr. pr. døgn - 6.720 kr. pr. uge

Linned: 50 kr.
Opredning: 125 kr.

Åbent: 1.1 - 31.12

Kontaktoplysninger og booking:
Lisbet Toftekær
Undinevej 22
3660 Stenløse
Tel: +45 6126 4501
mail: info@vennelygaard.dk
web: www.vennelygaard.dk

Lejlighed 1: 600 DKK
Lejlighed 2: 1.200 DKK

We speak English


Eget toilet og bad

Eget opholdsrum

TV / Radio

Køleskab

Vaskemaskine

Eget køkken

Kaffemaskine og el kedel

Barneseng

Ingen kæledyr, tak

Ikke-ryger hus

WIFI

Stor natur have med egen sø

Golf: 1 km.

Indkøb: 3 km.

Lufthavn: 45 km.

Tog: 7 km.

Powered by Søgaard & Co.

NET B&B Danmark · Åløkkevej 60 · 5800 Nyborg · Info@net-bb.dk