• sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg
  • sliderImg

K32 Bed and Breakfast, Blans, Lolland

K32 Bed and Breakfast, Blans, Lolland

"Paradiset" (plads til 5+) er et Idyllisk lille bondehus fra 1827 beliggende i unikt landsbymiljø med udsigt til Smålandshavet, Blans havn og Skifterne skov.
Der er 5 sengepladser + mulighed for barneseng / ekstra madrasser. Sengene er fordelt på 2 værelser på første sal. Værelse 1 har en dobbeltseng. Værelse 2 er med en dobbeltseng og en enkeltseng. Huset indeholder i stueplan lille entre, køkken-alrum med opvaskemaskine og badeværelse. Der er DVD og fjernsyn med et begrænset antal kanaler. Huset er udstyret med mikroovn, alm. lille ovn, 2 kogeplader, køleskab, elkedel, kaffemaskine foruden grill til udendørs brug. Huset har brændeovn og elvarme. 

I "Skifterhusets" (plads til 7+) lejlighed er der 3 værelser (et i stueplan og to på 1. salen). I stueplan køkken-alrum, med opvaskemaskine og fuldtudstyret køkken, badeværelse og terasser både mod nord og mod sydvest. Der er 7 sengepladser + mulighed for barneseng og ekstra madrasser. Det er muligt at leje lejligheden med hhv. 1, 2 eller 3 værelser. Der er Internetadgang

Der er mulighed for at leje huset eller lejligheden på minimum 2 dages- eller ugebasis. El afregnes efter forbrug; 2,00 DKK / kWh, i Paradiset. Sengelinned / håndklæde og viskestykke 50 DKK pr. person.
 

Der er mulighed for leje af hestefold og ture på islandske heste efter aftale.

Oplevelser i området: Knuthenborg Safaripark, Museumsbanen i Bandholm, Maribo Domkirke, Maribo Golfbane, Ravnsby bakker, Lalandia, Postbåden i Nakskov fjord, Krokodille Zoo og Middelaldercenteret, Vindeby Mølle. En tur til Tyskland eller de små hyggelige øer i Smålandsfarvandet; Femø, Fejø og Askø.

åbent 1/1 - 31/12

Kontaktoplysninger og booking:
"Paradiset", "Skifterhuset" og "Kissellgaard", Blans
Lene Renner
Skovvejen 6, Blans
4941 Bandholm
Tel: +45 5956 1237 / +45 2097 8132
Email: lr@lenerenner.dk
Homepage: www.go2blans.dk

Værelser: Fra 400 DKK
Send venligst mail for prisoplysninger

We speak English


Eget toilet/bad

Opholdsrum

TV / Radio / DVD

Køleskab

Zutritt zur Waschmaschine

Køkken

Kaffemaskine

Barneseng
Pris pr. nat 50 DKK

Hund tilladt
50 DKK pr. nat

Ikke-ryger hus

Leje af cykler

Adgang til have

Afstand til golfbane
15 km

Fiskemuligheder

Afstand til strand
200 m

Afstand til indkøb
3 km

Afstand til lufthavn
158 km

Afstand til tog
13 km

Powered by Søgaard & Co.

NET B&B Danmark · Åløkkevej 60 · 5800 Nyborg · Info@net-bb.dk