Hvad er Bed & Breakfast?

Bed & Breakfast betyder overnatning med morgenmad. Bed & Breakfast er for alle, som ønsker et trygt og godt sted at overnatte til en billig pris. De fleste Bed & Breakfast er private overnatningssteder, hvor en del af huset er indrettet til gæster. Andre har gjort værtsrollen til deres primære job og har bygget huset eller gården om, så udlejningen har sine egne lokaler. Overnatningen kan enten være på et værelse eller i en mindre lejlighed. Det fremgår både på oversigten og på den enkelte side hvor mange gæster der er plads til.

Konceptet med Bed & Breakfast har udviklet sig, så der i dag hos nogle er mulighed for ”selvbetjening”, altså retten til at benytte sig af stedets køkken for selv at tilberede sin morgenmad og evt. øvrige måltider. Medmindre andet er nævnt på den enkelte side, er priserne pr. rum og ikke pr. person. Sengelinned og håndklæder er også, med mindre andet er nævnt inkluderet i prisen.

Bed & Breakfast egner sig til både korte eller længere ophold, eller til ferie med flere destinationer. Også mange firmaer anvender Bed & Breakfast til deres ansatte, hvis de i en periode arbejder i en anden landsdel end den sædvanlige. Mange Bed & Breakfast værter giver tilbud på længere ophold. 

Da de fleste Bed & Breakfast er små private steder kan der kun betales kontant eller evt. via app på Smartphone: Mobile Pay og Swipp.

Stort udvalg og mange besøgende

Vi kan tilbyde jer at vælge mellem ca. 300 forskellige overnatningssteder overalt i Danmark, og der kommer hele tiden nye steder til.

Der er ca. 150.000 unikke besøgende på NET B&B hvert år.

Powered by Søgaard & Co.

NET B&B Danmark · Åløkkevej 60 · 5800 Nyborg · Info@net-bb.dk